.


MÅNDAG 29 A

Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden, tänker aldrig mera gå med tunga steg.
Vi ska göra det, fast ingen verkar tro det. För den enda vägen uppåt nu är ner
 


.

“You will lose someone you can’t live without, and your heart will be badly broken, and the bad news is that you never completely get over the loss of your beloved. But this is also the good news. They live forever in your broken heart that doesn’t seal back up. And you come through. It’s like having a broken leg that never heals perfectly—that still hurts when the weather gets cold, but you learn to dance with the limp.”

― Anne Lamott


SÖNDAG 28 A

Hej ni få som fortfarande kollar in här, haha! Är väl ett tag sen jag skrev här men sånt är livet. Har haft det stressigt, jobbigt men samtidigt bra sen sist. Mycket i skolan, en del utanför men som tur är så löser sig det mesta med tiden. Nu ska jag krypa till kojs så jag orkar gå upp till skolan imorgon.. Puss

MY NEW LOVIES


HELLO HANDSOME


One Republic - Counting Stars

 

ONSDAG 17 A

Två från de senaste dagarna. Har strosat runt i Linköping med Mikkis och sen har jag mest grämt över livet.. Drunknar i plugg just nu. Har iallafall inskaffat ett par stövlar och två "cardigans", 400 för allt, värsta kapen! Nu ska jag plugga lite och sen hämta ett paket på posten hihi. Åker till Erik ikväll och sover där <3


ÄR MED OCH TÄVLAR

Är med på på Andreas blogg som tävlar ut en Daniel Wellington klocka. Gå in ni med och tävla!
 

UTAN DINA ANDETAG

 
 
åh helvete vilken röst. ge mig en sån man föfan.

ONSDAG 10 A

Har haft en groteskt dålig dag. Fick veta att en uppgift jag jobbat på med as länge inte ens behövs göra, för den är inte betygsgrundande, awesome. Blev faktiskt nöjd för en gångsskull.. Mår som ett as i halsen, kan knappt svälja eller prata men måste till skolan ändå för kan inte missa mer :D:D:D:D:D Har tusen uppgifter som lärarna bara dumpat på mig de senaste dagarna och fattar inte var dem kom från?! Vi har knappt gjort något förens nu, varför inte dela upp de lite ist för och få allt på samma gång i alla ämnen...Åh. Längtar till imorgon, får gråta ut hos min pojke då, och sen äre ju faktiskt fredag och helg. (Kan försöka hitta LITE positivt iallafall)
Bjuder på en glad bild ändå, hade precis fått påsklov, skulle äta påskmat hos farfar och hade hela veckan med födelsedagar,fester,tårta,kalas framför mig. Åh take me back.

TISDAG 9 A

Har legat i soffan framför one tree hill hela dagen, är väl sjuk eller något liknande.. Sjukt segt. Aja hörs senare hejs!


MY GIFTS

//från världens bästa mikaela, rebecka och hannes//
//fina halsbandet från vilma, kompisboken av my homies i klassen och vinet från eriks bröder + flickvänner//
//1a armbandet från johan och linn, 2a armbandet från min älskling♥, ringen från Eriks föräldrar//
//Vita jeansen, skorna och skinnjackan från mamsen, calle och linn//
//toffifee av mamsen, ljuset från(?), tröjan från syster Linn//
//helly hansen jacka från mina 3 av mina mostrar med familj//
//linnet är köpt vid senare tillfälle, vita&blå randiga är från mamsen//
 

Såg att de va någon som undrade vad jag fick i 18årspresent. Här är det mesta, plus lite över 3000:- och flytta hemifrån grejer! Är hur nöjd som helst och lycklig att jag har såna fina människor i min närhet. Kram.

SÖNDAG 7 A

Hello! Nu är lovet slut och fyfan vilken ångest jag har!! Skulle vilja ha såna här veckor hela tiden, bara vara omringad av folk som jag älskar och bara leva loppan. Men så är inte läget tyvärr! Kom iallafall hem från Erkan för ett tag sen, har ätit och städat lite! Nu ska jag ta tag i plugget som jag skjutit upp hela veckan.. Mycket att stå i nu. Åh. Hörs senare! Puss