TORSDAGS- FRISSAN


ONSDAGS

Blev en spontanutgång i onsdags, haha helvete vad kul vi hade!! ;)


GÖTEBORG MED REBECKA


LINKÖPING

 

TORSDAG

Idag är jag världens lyckligaste människa. Har såna himla bra vänner runt om mig, har en as bra helg framför mig med massor äventyr och även en fin kille vid min sida. 
 

GOOD MORNING!


KEEP IT LOUD

 
 
 
 

TORSDAGS- RIX FM

 

TISDAGKVÄLL

Mikkis och Lovisa kom ut till mig igår kväll, vi åt taco och snackade av oss, så välbehövligt! Såg även på film sen sussa vi så gott :)


ONSDAG

Det bästa med onsdagar! PLL <3


FREDAGS

Var på nyöppningen av pullan, hade sjukt kul och dansa till klockan tre!!


LÖRDAGS

Bakis som ett troll men bestämde mig ändå för att dra till Finspång med Becka och leva livet!! Fick skjuts av Simone som precis tagit körkort!!:)


ONSDAG

Haha hade en knäpp dag/kväll/natt, med sjukt mycket skratt!!


Måndagkväll 6/8

Åkte till Emelie igår, vi åkte iväg och firade Chrille som fyllde! Sen var vi ute halva natten och hade så sjukt kul med fint folk, sen somnade vi gott i sängen!


Igårkväll!

Hade en sån himla fin kväll med några av mina närmaste vänner, blev gomat och senare lite drinkar och dans! ;)
 
 
 

LÖRDAG

Firar Emelie med en liten del av släkten!! 
 
 

Skriver av mig

"Att börja om med någon man redan har såna självklara känslor för är det svåraste jag gjort i mitt liv"

---
Ni som fortfarande läst min blogg, har ju då insett att jag och Erik gjorde slut. Det tog så himla hårt på mig och det enda jag gjorde var att festa för då kände jag ingen smärta. Lyssnade på podcast om hur man kommer över någon och sökte desperat runt på internet för att se vad man skulle göra för att bearbeta det.
Nummer ett på listan var att radera all vår historik, vilket jag inte gjorde själv utan jag satt hela första veckan och läste igenom och försökte fatta vart vi hamnade snett. Till slut blev mina vänner så trötta att dem hjälpte mig ta bort allting. Hans nummer fanns inte längre i min telefon och hans bilder finns inte längre i mitt Instagram-flöde. Jag försökte så gott jag kunde att ta bort våra minnen och utrotat hans röst. Jag försökte inbilla mig att jag inte behövde honom längre. Jag behövde inte hans bekräftelsebehov.

På samma gång som jag försökte hitta ursäkter till varför de blev som de blev och samtidigt som jag försökte försvara hans beteende så insåg jag nånstans att jag inte kunde fortsätta så längre. Han förtjänade ingen respekt om han inte hade det för mig.
På samma gång som jag var beredd att gå 2000 mil för att se hans ansikte så ville jag att han skulle sluta att svara på mina sorgsna sms, jag ville leva mitt liv.

Men att radera honom från sociala medier är en sak, men att ta bort honom på riktigt är en annan..






Jag fick höra samma fraser från alla; "Han kommer inse vad han har förlorat"
"Han är inte värd din tid"
"Du förtjänar någon bättre"


<3