MAAAT




PULAN BBY

Utgång igår!! 
Hade världens bästa kväll och ärligt talat, jag har insett att jag har så himla mycket bra vänner och nästintill alla var med ut igår. Vill bara ha kvällen om och om och om igen! 



SACOMÄSSAN



SISTA PRAKTIKDAGEN




SÖNDAGSMYS




LÖRDAGS




STIFTELSEN




I'm friends with the monster that's under my ned


Torsdag och snart helg!! Haft fullt upp denna vecka med praktik, övningskörning, läxor och att sova! ;) men helg kom lägligt för är helt slut, bara en dag kvar sen får jag pusta ut! PUSS 

LÖRDAG, BOWLING

 
 

FREDAG

 

HEJ, TJO OCH KLACKARNA I TAKET

 

TORSDAG 15 N

Nu ska jag resa mig upp och jag ska duscha, skratta, släppa allt dåligt och vara glad igen.









ONE DIRECTION







LÖRDAG





LUNCH




FREDAG 8 N

Tror detta är sista gången i år jag använder mina converse.






NEW NAILS




DEEP SHIT BRO

För 4 månader sen så tog det slut mellan mig och E. Det tog så himla hårt på mig att jag till en början bara förneka det, för att sedan söka runt på internet desperat efter hur man kom över någon och hur man på bästa sätt bearbeta det. Tänkte för mig själv att det var skitsamma och istället började jag dricka vodka som vatten och festade nästan varje dag. Men jag insåg snabbt att det funkar inteså, då satte jag mig ner seriöst och verkligen läste igenom alla tips som fanns på hemsidor, bloggar, tidningar osv. 

 

Nummer ett överallt var att radera all historik. En sak jag deffinitivt inte klarade, utan jag satt där och läste våra sms, fb-konversationer från början och försökte se vad som gick fel.

 

Till slut blev jag så trött på mig själv att jag bad mina vänner om hjälp, att ta bort allting. Hans nummer fanns inte längre i min telefon och hans bilder finns inte längre i mitt Instagram-flöde. Jag försökte så gott jag kunde att ta bort våra minnen och utrotat hans röst. Jag försökte inbilla mig att jag inte behövde honom längre. Jag behövde inte hans bekräftelsebehov. Men att radera honom från sociala medier är en sak, men att ta bort honom på riktigt är en annan.


Jag ville att han skulle sluta att svara på mina sorgsna sms, jag ville leva mitt liv

 

Jag hade mina vänner bredvid mig dag som natt och sa till dem "jag måste ringa, jag måste höra hans röst, jag måste få se om han har ändrat sig". Det jag älskar mina vänner för är att dem stod på sig och hur mycket jag än tjatade så fick jag höra samma fraser från alla;

"Han kommer inse vad han har förlorat"
"Han är inte värd din tid"
"Du förtjänar någon bättre"
"Skit ska skit ha, och du är inte skit"

 

Jag är så tacksam över detta och även fast jag försökte försvara hans beteende inför mina vänner, familj och släktingar men insåg ganska snabbt att jag inte kunde fortsätta så längre. Han förtjänade ingen respekt om han inte hade det för mig. Idag är jag glad att jag fick veta hela sanningen, för det fick mig att sluta gräva ner mig i denna skit ännu mer, men har man blivit sårad en gång så är det himla svårt att släppa in någon ny

 

Jag är så arg på honom fortfarande, att han kunde bete sig på det sätt och att han kunde såra mig som han gjorde. Men idag vet även jag att jag är värd någon så mycket bättre. Men karma is a bitch, och en dag kommer han må precis lika dåligt som han fick mig att må. Jag kan idag säga att jag är glad över tiden vi hade, men det kunde slutat på ett rättvist sätt. Utan bortförklaringar, inga frågetecken eller "jag-hatar-dig-och-vill-aldrig-se-dig-igen-sms."

 

MEN! Jag är så glad att vi är klara med varandra nu. Att alla mina frågetecken har blivit utbytta mot punkter. Du var ett kapitel i mitt liv och nu har det fått ett avslut. Det här är sista gången som jag låter mig själv bli behandlad såhär och bli såhär sårad, grundlurad och arg.


MONDAY MORNIN'





KLASSFOTOT




LÖRDAG




HALLOWEEN FEST