Första jobbveckan i tre bilder.

 

Zara Larsson - She's Not Me (Pt.2)

 
 
"Does she know bout the bracelets? There were two of a kind 
Did you save did you save it? Like I did mine."

Till alla tveksamma tjejer därute

"Han kommer aldrig att vara värd dig. Du vill tro det, men det är inte rätt den här gången heller. Han kommer att behandla dig precis som mitt förflutna trasade sönder mig. Han kommer att använda dig som en sköld, något att skydda sig med när ingen annan finns, och han kommer att göra det bra.

Han kommer att kyssa dig. Svära på att du är en fantastisk och självständig kvinna, för att sedan lämna dig likt jag blev lämnad. Han kommer att ta sig friheten att agera som han helst känner för och han kommer att berätta saker han påstår sig aldrig tidigare sagt till någon annan. Han kommer att få dig på fall.

Jag vill inte förstöra något, men vi båda vet att det är så den här gången. Att han är ännu en bad boy du försöker omvända och att det inte kommer att gå. Vi vet båda att hans ego är alldeles för utvecklat för att du ska rå dig på det och att det han säger till dig ofta är något han använt sig av tidigare. Vi vet att du är värd någon som behandlar dig för den fantastiska människa du är. Någon som inte skyller ifrån sig eller kastar pärlor åt svin. Sömnlösa nätter är inget du förtjänar; inte heller alla dessa tvetydiga beteenden. Jag säger inte att det alltid är såhär, men den här gången så vet vi båda att det är så. Att det inte för alla pengar i världen är värt det. Värt dig."
 

Vartenda litet ord i den här texten är på pricken så som jag känner just nu. Hittade den på hannas blogg. 

TUESDAY 18

Har börjat på sommarjobbet nu och är som vanligt helt slut i kroppen.. Men, lätt tjänade pengar vilket är skönt! Längtar tills på söndag då barnen kommer hihi! Men innan dess ska jag fira midsommar och blir de som jag hoppas så slår jag och becka klackarna i taket! Men, brukar oftast sluta annorlunda. Nu ska jag kila in i duschen XOXO


NEW IN