FÅTT STUDENTMÖSSAN, NU ÄR DET NÄRA

 

23 MAJ




Mitt artonde år (del 1)

Januari- Firade in året med dåvarande pojkvännen (E) och hans vänner. För att sedan ha ett lugnt avslut på lovet med skidåkning på Omberg med min fina kusin, moster och pappa. I slutet av månaden så bar det upp till Sälen med Emelie, för praktik och ännu mer skidåkning.
 
 
Februari- Fortsatte praktiken i Sälen med Emelie, åt goda frukostar på våra lediga dagar, solade genom vardagsrumsfönstret, fick besök av E och hans vänner, körde bowling, såg Darin på afterskin. Firade Emelie både med att äta på restaurang, men även hemma där hon fick present av moi, så lagade vi mat och försökte göra de bästa av situationen. ♥
 
 
Mars- Hade våra sista dagar i Sälen, satt i Lodgebaren och lovade varandra att vi skulle komma tillbaka till den underbara platsen. När jag kom hem från Sälen firade mina två kusiner som fyllde 18 år, hade sovmornar med lyxfrukostar & framför PLL. Jag drog på fester med Rebecka i Firret och i slutet på mars firade vi mig hos farfar (och även påsk) då jag i april fyllde 18.
 
 
April- Började april med både jag och E fyllde 18 den 2e, så vi firade både honom och mig, var ute på restaurang och åt för att sedan ha fest båda två. Kan väl säga en gång för alla att min 18årsfest var en av de bästa kvällarna i mitt liv. I övrigt var april en lugn månad, mycket uppgifter jag låg efter i, från att vi var i Sälen.. Så fick bita ihop och ta tag i allt detta.
 
 
Maj- I maj hade E fått sitt körkort så vi tog väldigt många trippar upp på Omberg, kollade solnedgång OSV, sånt man gör med en pojkvän haha. Jag firade Valborg i Vadstena, som var en av de bättre, för hade en såå rolig kväll, men det hade man väldigt ofta med dem. Började att bleka håret, då jag bestämde mig för att bli ljushårig, som jag än idag håller på och försöker bli! Var på minneskonsterten med världens bästa gäng tjejer, fick sen en fläng av halsfluss och massa fräknar på näsan.
 
Juni- Började juni med att sluta tvåan och ta min första lagliga utgång under studentveckan. Började sedan att sommarjobba på SSC med Lovisa, där hon och jag kom varandra väldigt nära varandra. Jag firade midsommar hos E, hos hans grannar där jag gjorde min första midsomamrkrans. Senare på kvällen så grillade vi hos E och hade en trevlig kväll. 
 
 
 

UTGÅNG MED LOVIES




Påsklov!!




FRIDAY





8 APRIL

Jag är 19 år fyllda och jag vill få ut det bästa av livet. Träffa människor jag tycker om och ha någon speciell att spendera alla de där tråkiga dagarna med. Någon att krama som kramar mig tillbaka, och någon som tycker om att skratta med mig.




FIRA MIN 19ÅRSDAG IGÅR




BIRTHDAY GIRL



Hej! Ligger i sängen med E och ska snart sova. Har haft en underbar födelsedag som avslutades med middag och paket hos mamsen! Nu ska jag gosa innan vi ska sova

2 APRIL



Ett år sedan exakt denna bild togs. Visst, jag har varit i helvetet och vänt. Men han är min soulmate, min bästavän och min pojkvän. Jag vet att vi klarar dehär eftersom vi vill. Är lika kär nu som jag var för ett år sedan och det måste ju räknas om något? 

1 APRIL



Sista dagen som 18åring har spenderats i skolan och sedan dök jag ner i mitt berg med läxor.. (Är lite lat såhär sista året, men bara 2 månader kvar!) Inväntar pappa nu som kommer med donken snart. Mums